A A A

Προετοιμασία ελλήνων του εξωτερικού (ομογενών) για τις εξετάσεις με online μαθήματα σε group 4 ατόμων (ή μεμονωμένα)

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε Έλληνες μαθητές του εξωτερικού (ομογενείς), οι οποίοι πρόκειται να συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις, για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Το SchoolDoctor είναι το πρώτο online φροντιστήριο που προσφέρει πλήρες πακέτο προετοιμασίας ομογενών μαθητών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις καθ’ όλη την διάρκεια της Γ’ Λυκείου από το σπίτι τους, χωρίς τη φυσική τους παρουσία στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά online διαγωνίσματα και εντατική προετοιμασία το καλοκαίρι με συνεχείς επαναλήψεις. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα τις τελευταίες 15 ημέρες πριν την έναρξη των εξετάσεων να γίνουν μαθήματα και στον χώρο μας στην Αθήνα.

Περιγραφή

Ο μαθητής ακούει και βλέπει τον καθηγητή με τη χρήση κάμερας και ακουστικών, και συμμετέχει στο μάθημα χρησιμοποιώντας τη διαδραστική πλατφόρμα του φροντιστηρίου μας. Τα μαθήματα είναι προσαρμοσμένα στην ύλη και στον βαθμό δυσκολίας που απαιτούνται για την ειδική αυτή κατηγορία εξετάσεων και περιέχουν πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό (ακουστικό στιλ μάθησης) και ειδικά οπτικά μέσα στα σχήματα, έτσι ώστε να μπορεί ο μαθητής να παρακολουθεί αυτά που περιγράφει ο καθηγητής αποτυπωμένα πάνω στα σχήματα (οπτικό στιλ μάθησης). Συγκεκριμένα, παρέχουμε ολοκληρωμένη προετοιμασία για τα μαθήματα Θετικής και Θεωρητικής Κατεύθυνσης (για τις κατηγορίες 1 & 2), όπως και για το μάθημα της Γλώσσας (για τις κατηγορίες 3, 4 & 5).

Ειδικά για τα μαθήματα Θετικής Κατεύθυνσης, με την χρήση video και εικονικών πειραμάτων από το διαδίκτυο, οι μαθητές εμπλέκονται στην διαδικασία της μάθηση σαν να βρίσκονται σε ένα εικονικό εργαστήριο (κιναισθητικό στιλ μάθησης). Στο τέλος κάθε μαθήματος οι μαθητές απαντούν σε ολιγόλεπτο τεστ πολλαπλών επιλογών που συμπληρώνουν online, και στηρίζεται στην κατανόηση του μαθήματος που μόλις παραδόθηκε.

Μετά από κάθε μάθημα οι καθηγητές μας, στέλνουν ηλεκτρονικά  ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ βασισμένο στην ύλη που παραδόθηκε, οι μαθητές τα λύνουν και πριν το επόμενο προγραμματισμένο μάθημα τα στέλνουν στο καθηγητή τους.

Για εμάς η αξιολόγηση αποτελεί σημαντικό κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας, γι’ αυτό οι μαθητές μας αξιολογούνται σε εβδομαδιαία βάση σε 8 κύρια σημεία, και οι γονείς ενημερώνονται σε τακτικά χρονικά διαστηματα για τις επιδώσεις των παιδιών τους.

Επίσης, το πρόγραμμα σπουδών της κάθε τάξης περιλαμβάνει εβδομαδιαία το θεσμό του mentoring. Πρόκειται για online συναντήσεις με ειδικά εκπαιδευμένους καθηγητές, οι οποίοι αναλαμβάνουν την οργάνωση της καθημερινής μελέτης των μαθητών μας, δίνουν συμβουλές για το πώς θα βελτιώσουν την απόδοση τους και προτείνουν λύσεις για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην μελέτη τους. Είναι ένας θεσμός που έχει σαν σκοπό κυρίως την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών και έχει τύχει μεγάλης αποδοχής από το σύνολο των μαθητών μας. Επιπλέον, το πρόγραμμα mentoring περιλαμβάνει συναντήσεις με ειδική ψυχολόγο που διδάσκει στα παιδιά την διαχείριση του άγχους, πριν από τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Τέλος, όλοι οι μαθητές μας μπορούν να κάνουν δωρεάν το τεστ Horizon, ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε στη χώρα μας για τη μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων των Ελλήνων μαθητών και φοιτητών. Το τεστ HORIZON κατασκευάστηκε εξαρχής στην ελληνική γλώσσα και με βάση το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Αποτελείται από 190 ερωτήσεις που περιγράφουν διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες. Τα αποτελέσματά του τεστ βγαίνουν άμεσα και δίνουν το προφίλ των επαγγελματικών ενδιαφερόντων του κάθε μαθητή προτείνοντας του συγκεκριμένες σχολές (οι οποίες ταιριάζουν με την προσωπικότητά του και υπάρχουν στο μηχανογραφικό δελτίο).

Πλεονεκτήματα

  • Μαθαίνεις από το σπίτι σου με χρήση Η/Υ.
  • Ολοκληρωμένη προετοιμασία για τα μαθήματα Θετικής και Θεωρητικής Κατεύθυνσης (για τις κατηγορίες 1 & 2).
  • Ειδικευμένη προετοιμασία για το μάθημα της Γλώσσας (για τις κατηγορίες 3, 4 & 5).
  • Σύντομα τεστ αξιολόγησης μετά από κάθε Online Μάθημα.
  • Φύλλα εργασίας για μελέτη στο σπίτι.
  • Οργάνωση της μελέτης σου με το πρόγραμμα  mentoring.
  • Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon
  • Ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό ψυχολόγο
  • Προετοιμάζεσαι για τις πανελλήνιες χωρίς να χρειάζεται να είσαι στην Ελλάδα.
  • Προετοιμάζεσαι όλη την χρονιά και όχι μόνο τους τρείς καλοκαιρινούς μήνες.
Περισσότερες πληροφορίες

Oι μαθητές μας αγαπούν το SCHOOLDOCTOR

        Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι με τα online μαθήματα νιώθω σαν να βρίσκομαι μέσα σ’ ένα πραγματικό εργαστήριο, είναι μια πρωτόγνωρη εκπαιδευτική εμπειρία.
Αντρέας Δ. - Αθήνα

        Το να μην χάνω χρόνο είναι σημαντικό τώρα που προετοιμάζομαι για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Με το SchoolDoctor συνδυάζω το φροντιστήριο με την άνεση του σπιτιού μου.
Αθηνά Κ. - Κόρινθος

       Οι υπηρεσίες του SchoolDoctor είναι εξαιρετικές. Το πρόγραμμα Mentoring με εμψυχώνει και με στηρίζει όταν αγχώνομαι.
Μαργαρίτα A. - Κοζάνη