A A A

Online μαθήματα σε group 4 ατόμων(ή μεμονομένα)

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί την εξέλιξη της κλασικής προσέγγιση της εξωσχολικής βοήθειας. Οι μαθητές συμμετέχουν σε γκρουπ, και διδάσκονται online σε μια εικονική αίθουσα, με τη χρήση της καινοτόμας πλατφόρμας μας.

Περιγραφή

Ο μαθητής ακούει και βλέπει τον καθηγητή με τη χρήση κάμερας και ακουστικών, και συμμετέχει στο μάθημα χρησιμοποιώντας τη διαδραστική πλατφόρμα του φροντιστηρίου μας.

Τα μαθήματα περιέχουν πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό (ακουστικό στιλ μάθησης) και ειδικά οπτικά μέσα στα σχήματα, έτσι ώστε να μπορεί ο μαθητής να παρακολουθεί αυτά που περιγράφει ο καθηγητής αποτυπωμένα πάνω στα σχήματα (οπτικό στιλ μάθησης). Επιπλέον με την χρήση video και εικονικών πειραμάτων από το διαδίκτυο, οι μαθητές εμπλέκονται στην διαδικασία της μάθηση σαν να βρίσκονται σε ένα εικονικό εργαστήριο (κιναισθητικό στιλ μάθησης). Στο τέλος κάθε μαθήματος οι μαθητές απαντούν σε ολιγόλεπτο τεστ πολλαπλών επιλογών που συμπληρώνουν online, και στηρίζεται στην κατανόηση του μαθήματος που μόλις παραδόθηκε.

Μετά από κάθε μάθημα οι καθηγητές μας, στέλνουν ηλεκτρονικά  ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ βασισμένα στην ύλη που παραδόθηκε, οι μαθητές τα λύνουν και πριν το επόμενο προγραμματισμένο μάθημα το στέλνουν στο καθηγητή τους.

Για εμάς η αξιολόγηση αποτελεί σημαντικό κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας, γι’ αυτό οι μαθητές μας αξιολογούνται σε εβδομαδιαία βάση σε 8 κύρια σημεία, και οι γονείς ενημερώνονται σε τακτικά χρονικά διαστηματα για τις επιδώσεις των παιδιών τους.

Επίσης, το πρόγραμμα σπουδών της κάθε τάξης περιλαμβάνει τον εβδομαδιαίο  θεσμό του mentoring. Πρόκειται για online συναντήσεις με ειδικά εκπαιδευμένους καθηγητές, οι οποίοι αναλαμβάνουν την οργάνωση της καθημερινής μελέτης των μαθητών μας, δίνουν συμβουλές για το πώς θα βελτιώσουν την απόδοση τους και προτείνουν λύσεις για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην μελέτη τους. Είναι ένας θεσμός που έχει σαν σκοπό κυρίως την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών και έχει τύχει μεγάλης αποδοχής από το σύνολο των μαθητών μας. Ειδικά για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου το πρόγραμμα mentoring περιλαμβάνει συναντήσεις με ειδική ψυχολόγο που διδάσκει στα παιδιά την διαχείριση του άγχους, πριν από τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Τέλος, όλοι οι μαθητές μας μπορούν να κάνουν δωρεάν το τεστ Horizon, ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε στη χώρα μας για τη μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων των Ελλήνων μαθητών και φοιτητών. Το τεστ HORIZON κατασκευάστηκε εξαρχής στην ελληνική γλώσσα και με βάση το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Αποτελείται από 190 ερωτήσεις που περιγράφουν διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες. Τα αποτελέσματά του τεστ βγαίνουν άμεσα και δίνουν το προφίλ των επαγγελματικών ενδιαφερόντων του κάθε μαθητή προτείνοντας του συγκεκριμένες σχολές (οι οποίες ταιριάζουν με την προσωπικότητά του και υπάρχουν στο μηχανογραφικό δελτίο).

Πλεονεκτήματα

  • Μαθαίνεις από το σπίτι σου με χρήση Η/Υ.
  • Μαθαίνεις με τον τρόπο που καταλαβαίνεις καλύτερα.
  • Οργάνωση της μελέτης σου με το πρόγραμμα mentoring.
  • Σύντομα τεστ αξιολόγησης μετά από κάθε online μάθημα.
  • Φύλλα εργασίας για μελέτη στο σπίτι.
  • Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon.
  • Ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό ψυχολόγο
Περισσότερες πληροφορίες

Oι μαθητές μας αγαπούν το SCHOOLDOCTOR

        Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι με τα online μαθήματα νιώθω σαν να βρίσκομαι μέσα σ’ ένα πραγματικό εργαστήριο, είναι μια πρωτόγνωρη εκπαιδευτική εμπειρία.
Αντρέας Δ. - Αθήνα

        Το να μην χάνω χρόνο είναι σημαντικό τώρα που προετοιμάζομαι για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Με το SchoolDoctor συνδυάζω το φροντιστήριο με την άνεση του σπιτιού μου.
Αθηνά Κ. - Κόρινθος

       Οι υπηρεσίες του SchoolDoctor είναι εξαιρετικές. Το πρόγραμμα Mentoring με εμψυχώνει και με στηρίζει όταν αγχώνομαι.
Μαργαρίτα A. - Κοζάνη