A A A

Προετοιμασία ελλήνων του εξωτερικού (ομογενών) για τις εξετάσεις με online μαθήματα σε group 4 ατόμων (ή μεμονωμένα)

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε Έλληνες μαθητές του εξωτερικού (ομογενείς), οι οποίοι πρόκειται να συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις, για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Το SchoolDoctor είναι το πρώτο online φροντιστήριο που προσφέρει πλήρες πακέτο προετοιμασίας ομογενών μαθητών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις καθ’ όλη την διάρκεια της Γ’ Λυκείου από το σπίτι τους, χωρίς τη φυσική τους παρουσία στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά online διαγωνίσματα και εντατική προετοιμασία το καλοκαίρι με συνεχείς επαναλήψεις. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα τις τελευταίες 15 ημέρες πριν την έναρξη των εξετάσεων να γίνουν μαθήματα και στον χώρο μας στην Αθήνα.

Περιγραφή

Οι μαθητές με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα αποκτούν πρόσβαση στην καινοτόμα πλατφόρμα του SCHOOLDOCTOR εκεί έχουν την δυνατότητα να προετοιμαστούν στα μαθήματα που θα επιλέξουν ταυτόχρονα με δυο διαφορετικούς τρόπους :

 • την online διδασκαλία με συγκεκριμένο αριθμό ωρών κάθε εβδομάδα για κάθε μάθημα.
 • τα video μαθήματα & το υλικό της Ψηφιακής βιβλιοθήκης που είναι  συνεχώς διαθέσιμα.

Για τον υβριδικό αυτό τρόπο διδασκαλίας το SCHOOLDOCTOR έχει βραβευθεί με δύο βραβεία καινοτομίας στον διαγωνισμό Education Business Awards 2017 καθώς και με  GOLD βραβείο στα Education Leaders Awards 2018.Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί την εξέλιξη της κλασικής προσέγγιση της εξωσχολικής βοήθειας.

Online διδασκαλία με συγκεκριμένο αριθμό ωρών κάθε εβδομάδα για κάθε επιλεγμένο μάθημα

Το online ψηφιακό εκπαιδευτικό πακέτο περιλαμβάνει συγκεκριμένο αριθμό ωρών κάθε εβδομάδα για κάθε επιλεγμένο μάθημα. Ο αριθμός των ωρών σε κάθε μάθημα γίνεται σε συνενόηση του υπεύθυνου καθηγητή με τους γονείς του μαθητή. Για τα online μαθήματα ο μαθητής χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης “MELO – Digital School”.

Στα online μαθήματα ο μαθητής ακούει και βλέπει τον καθηγητή με τη χρήση κάμερας και ακουστικών, και συμμετέχει στο μάθημα χρησιμοποιώντας τη διαδραστική πλατφόρμα του φροντιστηρίου μας.

                                     

Τα μαθήματα περιέχουν πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό (ακουστικό στιλ μάθησης) και ειδικά οπτικά μέσα στα σχήματα, έτσι ώστε να μπορεί ο μαθητής να παρακολουθεί αυτά που περιγράφει ο καθηγητής αποτυπωμένα πάνω στα σχήματα (οπτικό στιλ μάθησης). Επιπλέον με την χρήση video και εικονικών πειραμάτων από το διαδίκτυο αλλά και των video μαθημάτων επιλεγμένα σημεία των οποίων μπορεί να προβάλλονται, οι μαθητές εμπλέκονται στην διαδικασία της μάθηση σαν να βρίσκονται σε ένα εικονικό εργαστήριο (κιναισθητικό στιλ μάθησης).

Στο SchoolDoctor η απόδοση κάθε μαθητή παρακολουθείται συνεχώς, οπότε αν υπάρξει κάποια παρέκκλιση από τον στόχο του είμαστε εκεί για να τον παρακινήσουμε. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσω του προγράμματος Mentoring, παρέχοντας διδακτική υποστήριξη στην οργάνωση της καθημερινής μελέτης των μαθητών. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας, και να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς τους στόχους τους. Στο SCHOOLDOCTOR εφαρμόζουμε καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους με την χρήση video μαθημάτων για τις οποίες έχουμε βραβευθεί με δύο βραβεία καινοτομίας στον μεγαλύτερο διαγωνισμό στο χώρο της εκπαιδευσης τα Education Business Awards 2017.H online διδασκαλία λειτουργεί αλληλοσυμπληρώνοντας την διδασκαλία μέσω των video μαθημάτων. Μετά από κάθε μάθημα οι καθηγητές μας, στέλνουν ηλεκτρονικά  τις σημειώσεις του μαθήματος στο email των μαθητών.

Video μαθήματα & Υλικό της Ψηφιακής βιβλιοθήκης

Στην Ψηφιακή βιβλιοθήκη υπάρχει πολύ μεγάλο υλικό σε κάθε μάθημα με :

 • Θεωρίες
 • Λυμένες και άλυτες ασκήσεις
 • Μεθοδολογίες
 • Video μαθήματα.

Το υλικό έχει δημιουργηθεί από τους κορυφαίους συγγράφεις καθηγητές του SCHOOLDOCTOR ανανεώνεται συνεχώς και είναι το πιο πλούσιο που μπορεί να συναντήσει κανείς σήμερα στο ελληνικό internet. Απευθύνεται σε όλους τους μαθητές αλλά κυρίως σε αυτούς που θέλουν να δουν πλήρεις μεθοδολογίες σε όλες τις παραγράφους και πρωτότυπες ασκήσεις που δεν κυκλοφορούν κάπου αλλού σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Σκοπός του υλικού που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την ψηφιακή βιβλιοθήκη του SCHOOLDOCTOR είναι  να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τους μαθητές που θέλουν αριστεύσουν  στα διαγωνίσματα τις εξετάσεις αλλά και τις Πανελλαδικές.

Ταυτόχρονα στην Ψηφιακή βιβλιοθήκη του SCHOOLDOCTOR έχουν ενσωματωθεί και τα video μαθήματα δείγματα μόνο των  οποίων είναι ελεύθερα στο YouTube. Υπάρχουν  περισσότερα από 500 video  διάρκειας από 10 – 25 λεπτών που εξηγούν αναλυτικά την θεωρία αλλά παρουσιάζουν και βασικές ασκήσεις σε όλες τις παραγράφους. Μέσω των video  πετυχαίνουμε την δημιουργική εμπλοκή των μαθητών στην διαδικασία της μάθησης.

                                     

Ένα  ψηφιακό εκπαιδευτικό πακέτο για να είναι αποτελεσματικό  πρέπει να δίνει την δυνατότητα στους μαθητές να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους δοκιμάζοντας να λύσουν μόνοι τους μιας αντίστοιχη άσκηση. Στην πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης για κάθε μια άσκηση που παρουσιάζουμε σε βίντεο έχουμε δημιουργήσει και μια παρόμοια που ο μαθητής μπορεί να κατεβάσει και να την λύση ακριβώς όπως κάνει ο καθηγητής στην οθόνη του.

Πλεονεκτήματα

 • Μαθαίνεις από το σπίτι σου με χρήση Η/Υ.
 • Ολοκληρωμένη προετοιμασία για τα μαθήματα Θετικής και Θεωρητικής Κατεύθυνσης (για τις κατηγορίες 1 & 2).
 • Ειδικευμένη προετοιμασία για το μάθημα της Γλώσσας (για τις κατηγορίες 3, 4 & 5).
 • Σύντομα τεστ αξιολόγησης μετά από κάθε Online Μάθημα.
 • Φύλλα εργασίας για μελέτη στο σπίτι.
 • Οργάνωση της μελέτης σου με το πρόγραμμα  mentoring.
 • Προετοιμάζεσαι για τις πανελλήνιες χωρίς να χρειάζεται να είσαι στην Ελλάδα.
 • Προετοιμάζεσαι όλη την χρονιά και όχι μόνο τους τρείς καλοκαιρινούς μήνες.
Περισσότερες πληροφορίες

Oι μαθητές μας αγαπούν το SCHOOLDOCTOR

        Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι με τα online μαθήματα νιώθω σαν να βρίσκομαι μέσα σ’ ένα πραγματικό εργαστήριο, είναι μια πρωτόγνωρη εκπαιδευτική εμπειρία.
Αντρέας Δ. - Αθήνα

        Το να μην χάνω χρόνο είναι σημαντικό τώρα που προετοιμάζομαι για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Με το SchoolDoctor συνδυάζω το φροντιστήριο με την άνεση του σπιτιού μου.
Αθηνά Κ. - Κόρινθος

       Οι υπηρεσίες του SchoolDoctor είναι εξαιρετικές. Το πρόγραμμα Mentoring με εμψυχώνει και με στηρίζει όταν αγχώνομαι.
Μαργαρίτα A. - Κοζάνη