A A A

Ανοικτά online Μαθήματα

Σε ποιους απευθύνεται

Το SCHOOLDOCTOR πρωτοπορεί και παρουσιάζει έναν υβριδικό τρόπο μάθησης, που περιλαμβάνει ταυτόχρονα στο ίδιο πακέτο ψηφιακής μάθησης :

 • Το τεράστιο υλικό της Ψηφιακής βιβλιοθήκης &  Video μαθήματα.
 • Τα Online μαθήματα.

Για τον υβριδικό αυτό τρόπο διδασκαλίας το SCHOOLDOCTOR έχει βραβευθεί με δύο βραβεία καινοτομίας στον διαγωνισμό Education Business Awards 2017 καθώς και με  GOLD βραβείο στα Education Leaders Awards 2018.Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί την εξέλιξη της κλασικής προσέγγιση της εξωσχολικής βοήθειας.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται κυρίως στους αριστούχους αλλά και αποφοίτους μαθητές που θέλουν να δούν μια μεγαλύτερη και πληρέστερη ποικιλία ασκήσεων απο αυτές που ''βλεπουν'' στο φροντιστήριο.

Οι μαθητές με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα αποκτούν πρόσβαση στην καινοτόμα πλατφόρμα του SCHOOLDOCTOR εκεί έχουν την δυνατότητα να προετοιμαστούν στα Μαθηματικά, την  Φυσική,την Χημεία και τα Αρχαία ταυτόχρονα με δυο διαφορετικούς τρόπους . 

1.Ψηφιακή βιβλιοθήκη & Video μαθήματα.

Στην Ψηφιακή βιβλιοθήκη υπάρχει πολύ μεγάλο υλικό σε κάθε μάθημα με :

 • Θεωρίες
 • Λυμένες και άλυτες ασκήσεις
 • Μεθοδολογίες
 • Video μαθήματα.

Το υλικό έχει δημιουργηθεί από τους κορυφαίους συγγράφεις καθηγητές του SCHOOLDOCTOR ανανεώνεται συνεχώς και είναι το πιο πλούσιο που μπορεί να συναντήσει κανείς σήμερα στο ελληνικό internet. Απευθύνεται σε όλους τους μαθητές αλλά κυρίως σε αυτούς που θέλουν να δουν πλήρεις μεθοδολογίες σε όλες τις παραγράφους και πρωτότυπες ασκήσεις που δεν κυκλοφορούν κάπου αλλού σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Σκοπός του υλικού που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την ψηφιακή βιβλιοθήκη του SCHOOLDOCTOR είναι  να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τους μαθητές που θέλουν αριστεύσουν  στα διαγωνίσματα τις εξετάσεις αλλά και τις Πανελλαδικές.

Ταυτόχρονα στην Ψηφιακή βιβλιοθήκη του SCHOOLDOCTOR έχουν ενσωματωθεί και τα video μαθήματα δείγματα μόνο των  οποίων είναι ελεύθερα στο YouTube. Υπάρχουν  περισσότερα από 500 video  διάρκειας από 10 – 25 λεπτών που εξηγούν αναλυτικά την θεωρία αλλά παρουσιάζουν και βασικές ασκήσεις σε όλες τις παραγράφους. Μέσω των video  πετυχαίνουμε την δημιουργική εμπλοκή των μαθητών στην διαδικασία της μάθησης.

                                     

Ένα  ψηφιακό εκπαιδευτικό πακέτο για να είναι αποτελεσματικό  πρέπει να δίνει την δυνατότητα στους μαθητές να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους δοκιμάζοντας να λύσουν μόνοι τους μιας αντίστοιχη άσκηση. Στην πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης για κάθε μια άσκηση που παρουσιάζουμε σε βίντεο έχουμε δημιουργήσει και μια παρόμοια που ο μαθητής μπορεί να κατεβάσει και να την λύσει ακριβώς όπως κάνει ο καθηγητής στην οθόνη του.

2.Online μαθήματα μια φορά την εβδομάδα.

Το ψηφιακό εκπαιδευτικό πακέτο γίνεται πλήρες και αποτελεσματικό  με το εβδομαδιαίο online μάθημα που ο μαθητής μπορεί να παρακολουθεί μία φορά την εβδομάδα μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης “MELO – Digital School” . Έτσι ο μαθητής μπορεί να λύσει τις απορίες του με την βοήθεια έμπειρων καθηγητών  που λειτουργούν αλληλοσυμπληρώνοντας την διδασκαλία μέσω των βίντεο αλλά και του υλικού της Ψηφιακής βιβλιοθήκης.

Στα online μαθήματα μαθητής ακούει και βλέπει τον καθηγητή με τη χρήση κάμερας και ακουστικών, και συμμετέχει στο μάθημα χρησιμοποιώντας τη διαδραστική πλατφόρμα του φροντιστηρίου μας.

                                     

Τα μαθήματα περιέχουν πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό (ακουστικό στιλ μάθησης) και ειδικά οπτικά μέσα στα σχήματα, έτσι ώστε να μπορεί ο μαθητής να παρακολουθεί αυτά που περιγράφει ο καθηγητής αποτυπωμένα πάνω στα σχήματα (οπτικό στιλ μάθησης). Επιπλέον με την χρήση video και εικονικών πειραμάτων από το διαδίκτυο αλλά και των video μαθημάτων επιλεγμένα σημεία των οποίων μπορεί να προβάλλονται, οι μαθητές εμπλέκονται στην διαδικασία της μάθηση σαν να βρίσκονται σε ένα εικονικό εργαστήριο (κιναισθητικό στιλ μάθησης).

Η εβδομαδιαία διδασκαλία επικεντρώνεται κυρίως στην οργάνωση του διαβάσματος μέσω του υλικού στο οποίο έχουν πρόσβαση οι μαθητές στην Ψηφιακή βιβλιοθήκη αλλά και στην επίλυση των αποριών που  έχουν δημιουργηθεί από την μελέτη του.H online διδασκαλία λειτουργεί αλληλοσυμπληρώνοντας την διδασκαλία μέσω των video μαθημάτων. Μετά από κάθε μάθημα οι καθηγητές μας, στέλνουν ηλεκτρονικά  τις σημειώσεις του μαθήματος στο email των μαθητών.

Πλεονεκτήματα

 • Μαθαίνεις από το σπίτι σου με χρήση Η/Υ.
 • Μαθαίνεις με τον τρόπο βραβευμένο τρόπο του SCHOOLDOCTOR.
 • Μαθαίνεις με τον πλέον οικονομικό τρόπο.
 • Μαθαίνεις χωρίς χρονικούς περιορισμούς.
 • Έχεις την δυνατότητα να βλέπεις μια άσκηση ή μια θεωρία όσες φορές θες.
 • Λύνεις τις απορίες σου με Online Μαθήματα.

Περισσότερες πληροφορίες

Oι μαθητές μας αγαπούν το SCHOOLDOCTOR

        Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι με τα online μαθήματα νιώθω σαν να βρίσκομαι μέσα σ’ ένα πραγματικό εργαστήριο, είναι μια πρωτόγνωρη εκπαιδευτική εμπειρία.
Αντρέας Δ. - Αθήνα

        Το να μην χάνω χρόνο είναι σημαντικό τώρα που προετοιμάζομαι για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Με το SchoolDoctor συνδυάζω το φροντιστήριο με την άνεση του σπιτιού μου.
Αθηνά Κ. - Κόρινθος

       Οι υπηρεσίες του SchoolDoctor είναι εξαιρετικές. Το πρόγραμμα Mentoring με εμψυχώνει και με στηρίζει όταν αγχώνομαι.
Μαργαρίτα A. - Κοζάνη